Route van de 22e editie van de Ronde van het ED

[ kaart is helaas niet meer beschikbaar omdat Google het weergeven van GPX-tracks niet meer ondersteund ]
(Rood: 150 en 200 km; Groen: 60, 100, 150 en 200 km; Donkerblauw: 100 en 200 km; Blauwe pijltjes: start/finish, stempelpost)

Vorig jaar was het de tweede toertocht op de racefiets waar ik aan deel nam (Deurne-Deurne was toen de eerste). Dit jaar heb ik er tegen die tijd al een paar meer achter de rug. Toch schrijf ik me ook dit jaar niet vooraf in, (hoewel dat wel kan natuurlijk, laat je door mij vooral ook niet tegenhouden!).
Het heeft in mijn geval eigenlijk alleen te maken met de vraag welke afstand ik ga fietsen. Vorig jaar deed ik de 100km. Dat vond ik toen best al pittig. Was het toen eigenlijk ook wel omdat ik de eerste 50km wind en regen in de rug had en daarna vol van voren.
Dit jaar is de route van de Ronde van het ED niet lang en uitgerekt, maar bestaat hij uit maximaal drie lussen. Die van de 150 en 200km komen beiden door mijn eigen dorpje heen. Dat ik dit jaar verder wil gaan dan die 100km van vorig jaar, dat staat voor mij eigenlijk al vast. Of het de 150km of de 200km wordt, dat is nog even de vraag. Het is immers 6 dagen na die andere tocht waarvan ik nog niet weet hoe hij me in de benen gaat zitten. Hier melding maken van mijn voornemen is voorlopig ook vooral voor de eigen motivatie. 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Route van de 22e editie van de Ronde van het ED Recente ReactiesAnja – Friese Elfsteden Rijwieltocht 2012Pierre – Friese Elfsteden Rijwieltocht 2012Anja – Friese Elfsteden Rijwieltocht 2012Patrick de Vos – Deurne-Deurnefietsonderdelenlijn – VoorjaarstochtPierre – VoorjaarstochtPatrick – VoorjaarstochtPierre – VoorjaarstochtPatrick – VoorjaarstochtPierre – 21e Klaver van BrabantArchief Maand selecteren mei 2012 april 2012 maart 2012 februari 2012 januari 2012 december 2011 november 2011 Categorieën […]