Meer Weer Widget vrijheid bij WeerOnline

Ik kende de widgets van WeerOnline van de website van de NTFU waar altijd een rapportcijfer te zien is voor het fietsweer op die dag. Helaas waren den widgets die wij als “gewone” gebruikers konden maken niet zo mooi compact, maar breed. Te breed voor hier in de rechterbalk van het weblog.

Maar nu heeft WeerOnline meer opties toegevoegd voor hun widgets. Je kunt nog steeds kiezen voor een plaats en een activiteit. Maar je kunt de widgets nu ook een stuk kleiner maken als je dat wilt.
Nu past hij dus ook in de rechterbalk.

Jammer is wel dat het logo van WeerOnline even groot blijft. Het wordt zo best wel prominent. Terwijl de link boven het logo ook terug verwijst naar hun website, dus bezoekers trekken ze zo ook wel.
Ik blijf eigenlijk nog steeds hopen dat ze ook de compacte vorm voor iedereen beschikbaar stellen.
fietsweer_widget_compact
Die zou ik dan meteen boven in de header van de site toevoegen. Daar wil ik nou eenmaal geen logo’s van andere sites hebben staan.
En een vooruitzicht over 3 dagen voor de widgets waar je een activiteit kunt kiezen zou ook prettig zijn. Dan kan ik nu tenminste al zien of het zondag nog steeds vriest als de Veldtoertocht Dak van Brabant op het programma staat.