Tacx rit – 4-2-2012

 

Tacx_4-2-2012

Tacx Real Life Training

Duur: 01:09:20
Afstand: 37 km
AVG Slope: 0 %
Aflopend: 88 m
Oplopend: 82 m

Snelheid
MAX: 42,4 km/u
AVG: 32,01 km/u
Cadans
MAX: 111 RPM
AVG: 93 RPM
Vermogen
MAX: 257 Watt
AVG: 150 Watt
Energie: 2498,9 kJ
Hartslag
MAX: 158 BPM
AVG: 135 BPM

Ik heb de sneeuw en de kou vandaag gelaten voor wat het was (het is inmiddels buiten weer -10°C) en ben op de Tacx geklommen. Hetzelfde stuk als afgelopen woensdag, iets sneller en met een wat lagere gemiddelde hartslag. Wellicht is dat deels ook het resultaat van het feit dat de hartslagmeter nu in de eerste 5 minuten niet hele rare sprongen maakte. Dat was woensdag wel zo. Nu zie je in de afbeelding hierboven mijn hartslag netjes oplopen van ongeveer 80 (dat is niet mijn rusthartslag, maar de eerste op de fiets gemeten hartslag) naar ongeveer 120 na een minuut of vijf.

Verder was het gewoon een rustige trainingsrit, al zie ik dat ik gemiddeld een stuk hoger vermogen (150Watt versus 97Watt) heb getrapt dan woensdag.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog