Headset voor op de fiets?

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Ik fiets buiten nooit met muziek op mijn hoofd. Maar ik vind het bij de Spinning (en ook de Bodypump) lessen heerlijk om juist op de maat van de muziek te bewegen. Afgelopen week heb ik binnen op de Tacx, een deel van de tijd film gekeken, maar het laatste kwartier naar Tiësto’s Club Life via YouTube.
Voor die laatste toepassing ben ik eigenlijk nog op zoek naar een goede headset, voor die eerste (buiten fietsen) wilde ik er eigenlijk gewoon niet aan vanwege het gevaar van het niet goed kunnen horen van het verkeer én omdat de standaard iPhone oordopjes bij mij nooit blijven zitten op de fiets (heb ik gemerkt).
iMore maakte bovenstaand filmpje tijdens de Macworld 2012. Het gaat hier om headsets genaamd UltraFit van het bedrijf Polk Audio.

Er zijn een viertal types uiteenlopend van $49,95 – $99,95. Handig is dat ze je niet allemaal volledig afsluiten van de buitenwereld. De UltraFit 3000  ($69,95) doet dat wel en is dus eigenlijk alleen geschikt voor binnen op de loopband (heeft blijkbaar wel het beste geluid, maar ook de hoogste prijs), terwijl de UltraFit 1000 er voor zorgt dat je wel nog wat hoort van de omgeving. Ze hebben een kabel die niet in de knoop raakt en een iPod/iPhone afstandsbediening. Daarnaast leveren ze verschillende lengte kabels voor als je de iPhone op je arm of aan je riem vast maakt.

Helaas niet echt moeilijk om niet in de verleiding te komen, want zover ik kan zien kan ik ze niet vanuit Nederland bestellen.

Wat gebruiken jullie op de fiets buiten? Geen muziek? Wel muziek?  En zo ja, welke headset?

Deel dit bericht:

2 gedachten over “Headset voor op de fiets?”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog