Duikdag 7 Nachtduik (Souda)

Dit bericht is deel 7 van 9 in de serie Kreta 2020

Duik nr: 263
Locatie: Souda (nachtduik)
Tijd in / uit: 21:07 – 22:03 (54 minuten)
Flesdruk in / uit: 210 – 120 bar (fles: 12 liter, staal)
Diepte Max: 5,5 meter)
Gewicht lood: 4+2 kg
Zicht: 3 smilies
Computer: Zoop
Temperatuur (bodem): 24°C
Kleding: Maris 5mm + 3mm shirt
Omstandigheden: Zout | kant
Buddy: Marit + Niek + Josine
Gids: Koen

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog