Duikdag 7 – Lekuan 2 + Lekuan 1

Dit bericht is deel 6 van 13 in de serie Indonesië 2019

Duik nr: 236
Locatie: Lekuan 2
Tijd in / uit: 8:54 – 9:55
Flesdruk in / uit: 210 – 60 bar (fles: 11 liter, aluminium)
Diepte Max: 26,2 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 15-20 meter
Computer: Zoop
Temperatuur (bodem): 28°C
Omstandigheden:  Zout |  Boot
Gids: Alan
Buddies: Marit + Josine + Niek

Duik nr: 237
Locatie: Lekuan 1
Tijd in / uit: 11:19 – 12:19
Flesdruk in / uit: 200 – 70 bar (fles: 11 liter, aluminium)
Diepte Max: 23,2 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 10 meter
Computer: Zoop
Temperatuur (bodem): 28°C
Omstandigheden:  Zout |  Boot | Stroming
Gids: Alan
Buddies: Marit + Josine + Niek

Deze tweede duikdag in Bunaken was een beetje de overtreffende trap qua ‘groot spul’. We telden ruim 40 schildpadden, ongeveer gelijk verdeeld over de twee duiken, tijdens het afdalen bij de tweede duik zagen we een Eagle Ray voorbij komen (geen foto) en tijdens de duik een witpunt rifhaai. Het leek niet op te kunnen.

Foto’s van deze duikdag zie je hieronder, de hele verzameling is hier te vinden.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog