F4D Deurne dag 4

Dit bericht is deel 4 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2019


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website.
Totaal: 64,27 km
Duur: 3:10:45
Gemiddeld: 20,2 km/uur (met autopause)
Gemiddelde hartslag: 126 slagen per minuut
Gereden met: de Giant FastCity RS2

Opgenomen met de Garmin Forerunner 35, dus wat minder info dan anders. Dag 4 was de dag van de regen die zou komen (volgens buienradar), niet kwam, maar toen toch echt weer wel. Paar buien op de kop gehad dus, maar dat was dan ook voor het eerst deze week. Dus boeide het niet. Nu lekker warme douche!

Deel dit bericht:

Een gedachte over “F4D Deurne dag 4”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog