apr 282019
 

Duik nr: 213
Locatie: Umm Gamar
Tijd in / uit: 10:20 – 11:19
Flesdruk in / uit: 210 – 90 bar (fles: 12 liter, aluminium)
Diepte Max: 20,4 meter
Pak: 5 mm + 3 mm shirt eronder
Gewicht lood: 8+2 kg
Zicht: smilie2smilie2smilie2
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 30°C
Temperatuur (bodem): 23°C
Omstandigheden:  Zout |  Boot
Gids: Abdu
Buddies: Josine + Niek

Duik nr: 214
Locatie: Pinky
Tijd in / uit: 13:38 – 14:36
Flesdruk in / uit: 210 – 90 bar (fles: 12 liter, aluminium)
Diepte Max: 20,4 meter
Pak: 5 mm + 3 mm shirt eronder
Gewicht lood: 8+2 kg
Zicht: smilie2smilie2smilie2
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 30°C
Temperatuur (bodem): 23°C
Omstandigheden:  Zout |  Boot
Gids: Abdu
Buddies: Josine + Niek

Duik nr: 215
Locatie: The Excalibur
Tijd in / uit: 16:01 – 16:52
Flesdruk in / uit: 210 – 90 bar (fles: 12 liter, aluminium)
Diepte Max: 21,0 meter
Pak: 5 mm + 3 mm shirt eronder
Gewicht lood: 8+2 kg
Zicht: smilie2smilie2smilie2
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 30°C
Temperatuur (bodem): 23°C
Omstandigheden:  Zout |  Boot
Gids: Mandy
Buddy: Josine

Wat krijg je als je 3 duiken op een dag maakt die alle drie zo’n 20 meter die gaan terwijl je Suunto Zoop op P0/A1 staat? Dan zie je na een tijdje bij het wrakje The Excalibur dat je nultijd nog maar 3 minuten bedraagt. Oeps. Niks aan de hand, maar in plaats van nog een rondje rond het wrakje, toch maar even wat hoger gaan hangen. Omdat de tocht van het wrakje richting de kust/aanlegsteiger al redelijk snel ondieper werd, kon ik daarna gewoon op dezelfde diepte blijven als de rest van de duikers, maar het was maar goed dat ik regelmatig ook op mijn duikcomputer kijk.
Mooie duikdag vandaag!
Hieronder zie je het dagfilmpje en de foto’s per dag. Zie het samenvattende bericht voor het totaaloverzicht van foto’s en een samenvattende video.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 23:00

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog