Rustdag

Dit bericht is deel 2 van 19 in de serie Mexico 2018

De dag begon met uitslapen. Niet gek en niet moeilijk na zo’n lange reis. Het ontbijt stelt niet heel veel voor, de dames die omelet bakken zijn een stuk trager dan in Egypte en er staat dan ook een lange rij. Die stond er ook bij de ingang van het restaurant waar het ontbijt is. Niet toen wij om half negen gingen ontbijten, toen stonden er vier mensen voor ons, maar toen we klaar waren met ontbijten stonden er wel 30 mensen te wachten op een plek aan een tafel.
Na het ontbijt hebben we een rondje rond gelopen en wat relaxed. Het is nog even wennen aan de hoge luchtvochtigheid hier. Op de kamers krijg je het gelukkig redelijk koel, maar ja, je wil niet de hele dag binnen zitten.
20180727_082358
20180727_094340

Daar ook het verhaal van de reis van vliegveld naar het hotel besproken met de duikschool. Eigenlijk iets om gewoon achter ons te laten. We waren er gekomen, de kosten worden terugbetaald en (dat weten we nu) de vervolg transfers tijdens de vakantie zouden verder vlekkeloos verlopen.

En natuurlijk kennis gemaakt met de lokale bewoners:

20180727_162526

De Nelson Neusbeer. Heel vaardig in het beklimmen van vuilnisbakken.

Morgenvroeg de eerste duik. Vertrek om 7:45 uur. Dus om 6:30 uur op, ontbijten, vanavond alle spullen (camera’s + lampen) klaar maken.