Cliff (Bonaire)

Dit bericht is deel 12 van 17 in de serie Duiken Bonaire en Curacao 2017

Duik nr: 145
Locatie: Cliff (Bonaire) – Nachtduik
Tijd in / uit: 19:32 – 20:24
Flesdruk in / uit: 230 – 90 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 25,3 meter
Diepte Gem: 15,2 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 1 smilie
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 28°C
Omstandigheden:  Zout | Kant | Nacht | Stroming
Buddy: Marit + Niek + Josine

Tja, wat zal ik van deze duik zeggen. Het is er eentje om gewoon maar gauw te vergeten. Na de twee duiken met East Coast Diving hadden we eigenlijk nog een nachtduik voor de vrijdag willen boeken. Dat kon niet, maar we konden wel mee met een nachtduik diezelfde avond bij Cliff. Heftige stroming, duikers die alle kanten op gingen, slecht zicht en een gids die zich vooral steeds meer aan het opwinden was over het aantal Koraalduivels dat we tegen kwamen, een Frogfish die er gegarandeerd zou zitten (niets is gegarandeerd in de zee!) maar die er ook na lang zoeken niet zat, kortom, chaos onder water. Blij dat het niet onze eerste nachtduik was maar ook wel zonde van de tijd.

Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties