Cliff (Bonaire)

Dit bericht is deel 12 van 17 in de serie Duiken Bonaire en Curacao 2017

Duik nr: 145
Locatie: Cliff (Bonaire) – Nachtduik
Tijd in / uit: 19:32 – 20:24
Flesdruk in / uit: 230 – 90 bar (fles: 12 liter, Aluminium, Nitrox – 32%)
Diepte Max: 25,3 meter
Diepte Gem: 15,2 meter
Gewicht lood: 8 kg
Zicht: 1 smilie
Computer: Zoop
Temperatuur (lucht): 32°C
Temperatuur (bodem): 28°C
Omstandigheden:  Zout | Kant | Nacht | Stroming
Buddy: Marit + Niek + Josine

Tja, wat zal ik van deze duik zeggen. Het is er eentje om gewoon maar gauw te vergeten. Na de twee duiken met East Coast Diving hadden we eigenlijk nog een nachtduik voor de vrijdag willen boeken. Dat kon niet, maar we konden wel mee met een nachtduik diezelfde avond bij Cliff. Heftige stroming, duikers die alle kanten op gingen, slecht zicht en een gids die zich vooral steeds meer aan het opwinden was over het aantal Koraalduivels dat we tegen kwamen, een Frogfish die er gegarandeerd zou zitten (niets is gegarandeerd in de zee!) maar die er ook na lang zoeken niet zat, kortom, chaos onder water. Blij dat het niet onze eerste nachtduik was maar ook wel zonde van de tijd.

Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire) Cliff (Bonaire)

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Cliff (Bonaire)”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog