Bodypump 81

Mijn favoriete BodyPump tracklist

BodyPump 99 zit er aan te komen, release 98 kennen we inmiddels wel al door en door, dus vroeg Lusi naar verzoeknummers uit oude releases om af en toe een andere track van te gebruiken. Het is namelijk een ideale manier om te voorkomen dat je helemaal op automatische piloot de laatste weken tot een nieuwe release afwerkt.

De track die mij meteen te binnen schoot was de biceps track van Bodypump release 90. Maar goed, dat is er maar één. Dus ging ik de verschillende releases langs op zoek naar “lekkere” nummers. Van het een kwam het ander en het resultaat zijn bovenstaande 10 tracks voor een hele les BodyPump op basis van oude releases.

Voor de duidelijkheid: dit zijn in de meeste gevallen niet exact dezelfde tracks als op de originele BodyPump CD’s maar de versies die er het dichts bij in de buurt komen op YouTube. Voor een les zul je dus toch gewoon gebruik moeten maken van de originele CD’s van Les Mills.
Om ze wat sneller terug te kunnen vinden:

01. warmup – BP81 – You Make Me Feel… – Cobra Starship feat Sabi
02. legs/squats – BP92 – Go – Autoerotique vs Marc Noir
03. chest – BP84 –  Welcome to the jungle – Guns N’ Roses
04. back/gluteals/hamstrings – BP91 –  Beautiful Life (Remix) – Armin Van Buuren
05. arms/triceps – BP92 – Problem – Ariana Grande feat. Iggy Azalea
06. arms/biceps – BP83 – Stronger (What Doesn’t Kill You) – Kelly Clarkson
07. legs/lunges – BP78 – Raise Your Glass – P!nk
08. shoulders – BP91 – Eat, Sleep, Rave, Repeat (Remix) – Fatboy Slim
09. abdominals/core – BP91 – Trumpets – Jason Derulo
10. cooldown/stretch – BP78 – Just A Dream – Fire & Ice

OK, geen helemaal gelijke verdeling over de releases zie ik, release 91 is eigenlijk oververtegenwoordigd. Nou moet ik zeggen dat ik in de meeste gevallen track 4 tamelijk saai vind, maar als je voor de schouders of core een nóg betere track hebt, dan hoor ik het graag! 🙂