Studeren

Dit bericht is deel 2 van 15 in de serie Kreta 2016

StuderenWe kwamen dit jaar niet alleen naar Kreta voor “fundives” maar ook om hard aan het werk te gaan tijdens de EFR en Rescue Diver trainingen. De boeken en toetsen daarvoor kregen we al ruim vooraf thuis gestuurd. Dus eigenlijk hadden we alles kunnen lezen én alle toetsen al in Nederland kunnen maken. En als je dat niet doet? Dan zit je tijdens de rustdag nog te studeren in Kreta.

2016-08-03 14.54.17Weest gerust, ik had de boeken al vooraf gelezen, maar het aantal toetsvragen was toch flink in omvang. Spotify op de oren, een kop koffie erbij, het boek op de iPad en gaan dus….

Los daarvan kon het sowieso geen kwaad om even alles nogmaals op te frissen.

(p.s. ja, we hadden een enorme keuken dit jaar in het appartement!)

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog