Duikstek: Bergse Diepsluis

Bergse DiepsluisDe kans dat ik er op heel korte termijn zelf ga duiken is niet zo heel groot, ik heb namelijk nog geen ervaring met het duiken in gebieden met getijde. Maar omdat er twee berichten onafhankelijk van elkaar voorbij kwamen met mooie foto’s van afgelopen weekend, zet ik hem wel al even op het lijstje van “te onthouden”: Bergse Diepsluis.

Ik kan van de foto’s niet direct achterhalen of ik ze zomaar hier mag plaatsen, dus daarom neem ik het zeker voor het onzekere en volsta even met het linken naar de berichten:

Beide berichten en sets foto’s zijn van John Landa ook wel bekend als de ligfietsende duiker. Niet zomaar de eerste de beste duiker overigens. Je kunt John horen en zien tijdens een presentatie die hij verzorgt op woensdag 20 mei om 19.30 uur in het Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen (voor meer info zie hier) als onderdeel van de duikweek. Met bijna 2 uur enkele reis net iets te ver voor mij zelf om even langs te gaan.

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog