Rondje Meijel


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Garmin website
Totaal: 35,52 km totaal
Duur: 01:09:20
Gemiddeld: 30,7 km/uur (met autopause)
Gemiddelde trapfrequentie: 87 omwentelingen per minuut
Gemiddelde hartslag: 166 slagen per minuut
Weer: 17,2°C, Droog, beetje wind (kracht 2) vanuit het zuidoosten.
Omstandigheden: Heerlijk fietsweer!
Gereden met: de  Ridley Fenix Classic

Het zat niet helemaal in de planning, maar met het mooie weer en de slechte voorspellingen voor volgend weekend wilde ik na het avondeten toch nog even een rondje rond maken. Dat is overigens wel een belangrijk voordeel van fietsen versus duiken: de tijd tussen besluiten het te gaan doen en het daadwerkelijk kunnen doen is veel korter! Even naar buienradar gekeken voor de windrichting en dus richting Meijel en weer terug. In het algemeen lekker door kunnen fietsen. Ik had mijn hartslagmeter om, maar als ik die mag geloven dan zou ik erg vaak boven mijn omslagpunt gezeten hebben en ik ga er niet vanuit dat ik dat bijna een uur vol kan houden.

Ook kennis mogen maken met het grote aantal treinen dat de komende tijd door mijn dorpje gaat rijden. Nu alleen nog in het weekend, straks ook door de week. Eerst 2 goederentreinen (eentje vanuit Eindhoven, de andere in de richting van Eindhoven) die niet via de Betuwelijn kunnen en daarna de reguliere Intercity er achteraan. Dan sta je dus wel even te wachten.

Deze mag in het rijtje “lekkere ritjes”. 🙂

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Rondje Meijel, zondagavond na het avondeten. 35,52 km totaal, gem. 30,7 km/uur #gatochfietsen
http://t.co/NN6jvoHao4 http://t.co/Shr8aVwdVM