Spinningmarathon voor Villa Joep bij Lifestyle Center Laarbeek

Villa_Joep_Laarbeek

Lifestyle Center Laarbeek bestaat deze maand 20 jaar. En om dat te vieren organiseren ze verschillende activiteiten waarmee ze geld inzamelen voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. En hoewel ik gelukkig geen kinderen ken die hier aan (over)lijden, heb ik voor aanstaande zondag 29 maart 2015 een fiets geboekt voor de vier uur durende Spinningmarathon. Ik zit er in mijn uppie op en dat is al weer een tijdje geleden dat ik dat zo lang achter elkaar deed. Dus het wordt zeker geen appeltje eitje.

Ik ken niet echt veel mensen in Beek en Donk, dus ik vind het al top als je komt aanmoedigen!
Locatie: Parklaan 6, 5741 EZ Beek en Donk.
De Spinningmarathon start om 14:00 uur en om 18:00 uur hoop ik voor de laatste keer van de fiets af te stappen.

Maar als je wilt sponsoren dan vinden ze dat bij Villa Joep natuurlijk nóg leuker. Mail me dan even voor mijn IBAN (ik begrijp dat die online zetten niet verstandig is), dan mail ik je dan zodat je een sponsorbedrag over kunt maken, geef ook even aan of je anoniem wilt doneren. Ik zorg er dan zondag voor dat alle extra bedrag (boven op de 40 euro voor de fiets) zondag in Beek en Donk afgerekend worden.

p.s. en voor de mensen die zich afvragen hoe ik nou weer in Beek en Donk terecht gekomen ben….tegen sommige mensen kan ik moeilijk nee zeggen als ze me wat vragen…. 🙂

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog