Volg Team Amstel Oldies tijdens de Toerversie Amstel Gold Race (250km)

Map-TAGR2014-250 Als je me op Facebook volgt, of dit weblog in de gaten houdt, dan zou je het inmiddels kunnen weten: morgen fietst “Team Amstel Oldies” de 250km route van de tourversie van de Amstel Gold Race. Het team bestaat uit (nu nog) vijf personen: Koene Rem, Guido van Dijk, Jan de Witte, Edwin de Lange en ikzelf. Niels Koster heeft na de 150km van de Volta Limburg Classic van twee weken geleden besloten ook morgen de 150km te fietsen.

Het wordt een lekkere uitdaging morgen. Op papier zou het allemaal moeten kunnen (maar ja, we fietsen niet op papier), maar 250km en (zo las ik ergens) 2.700 hoogtemeter zo vroeg in het seizoen zullen ongetwijfeld wel een beetje pijn gaan doen.

Nog één nachtje lekker slapen. Morgenvroeg om 5:30 uur pik ik in Maasbree Koene en Jan op. Dan is het nog een uurtje naar Valkenbrug.
Wil je ons volgen tijdens de rit? Dan kan dat op een aantal manieren. Eerst even mijn verontschuldigingen: in Nederland vinden we het nodig dat je als je informatie van een website van een biermerk wilt bekijken, eerst aangeeft hoe oud je bent. Bij een aantal van de links hieronder dus ook:

  • Er is een App voor Android en iOS (age-check alert!). Daarmee kun je ons volgen. Mijn rugnummer is: 14486
    Via de App kun je zien waar op de route dat ik ben. We vertrekken om (ongeveer) 6:30 uur zaterdagochtend vanuit Valkenburg en moeten een uur of 10-11 (ook beetje afhankelijk van weer en eventueel materiaalpech onderweg) later wel weer terug zijn in Valkenburg.
  • Als je op de afbeelding hiernaast klikt, dan zie je de routekaart als afbeelding. Wil je een PDF, dan kun je die hier downloaden (hoera, geen check!)

Hoewel ik normaal gesproken een hekel heb aan automatisch verstuurde tweets en status-updates, heb ik voor morgen de site van de Amstel Gold Race toestemming gegeven om namens mij doorkomsttijden en foto’s te plaatsen op het publieke deel van mijn Facebook pagina. Helaas moet je daarvoor een Facebook-account hebben. Daarom heb ik ook (tijdelijk) er voor gezorgd dat mijn publieke Facebook updates (en foto’s) doorgezet worden naar Twitter. Dus ook via mijn Twitter-account zou je op de hoogte gehouden moeten worden morgen. Daar hoef je niet voor in te loggen, geen account aan te maken etc.

Oh, en de hashtag op Twitter is #AGR2014
Op die plek kun je dus nog heel wat meer nieuws en berichten volgen morgen.  #zinin 🙂

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

Volgens mij zijn de Amstel Oldies veel te opgepept om veel te slapen. @Koene_Rem 🙂 http://t.co/Ufd4cDKWcO #AGR2014 Goedemorgen!