Indrukwekkend op een fiets

Er kwamen gisteren twee zeer indrukwekkende filmpjes voorbij van mensen op een fiets. De eerste, hierboven, kwam ik tegen op Mashable en  is van Martyn Ashton die een stukje gaat fietsen op een Pinarello Dogma 2 die, zal afhankelijk van de uitvoering zijn, al voor zo’n 8.000 euro te verkrijgen is.

De andere, kwam ik tegen op Twitter, maar heeft ook op Reddit en andere sites gestaan.  Het jongetje in deze video heet Malcolm en hij is 4 jaar oud.  Je kunt hem in dit filmpje beter zien omdat zijn vader daar de camera op zijn helm heeft.  En op dit filmpje van vorig jaar zie je hem op zijn loopfietsje aan de slag op een paar hellinkjes. Kijk en luister vooral ook naar zijn afdaling en het bijbehorend commentaar van hemzelf.

De reacties op de video van Malcolm variëren van diepe respect tot de toch ook wel een beetje begrijpelijke vraag of dit nu wel verantwoord is. Tja. Je kunt aan het commentaar van Malcolm zelf horen dat hij zonder angst op zijn fiets zit. Hij wordt er duidelijk niet toe gedwongen en lijkt niets te doen dat te hoog gegrepen voor hem is.

Indrukwekkend.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
10 oktober 2012 08:38

@MarjanVernooy Niet om te doen, zo’n held ben ik niet. Wel om van te genieten en respect voor te hebben: http://t.co/BArAUXjx 🙂