Indrukwekkend op een fiets

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Er kwamen gisteren twee zeer indrukwekkende filmpjes voorbij van mensen op een fiets. De eerste, hierboven, kwam ik tegen op Mashable en  is van Martyn Ashton die een stukje gaat fietsen op een Pinarello Dogma 2 die, zal afhankelijk van de uitvoering zijn, al voor zo’n 8.000 euro te verkrijgen is.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

De andere, kwam ik tegen op Twitter, maar heeft ook op Reddit en andere sites gestaan.  Het jongetje in deze video heet Malcolm en hij is 4 jaar oud.  Je kunt hem in dit filmpje beter zien omdat zijn vader daar de camera op zijn helm heeft.  En op dit filmpje van vorig jaar zie je hem op zijn loopfietsje aan de slag op een paar hellinkjes. Kijk en luister vooral ook naar zijn afdaling en het bijbehorend commentaar van hemzelf.

De reacties op de video van Malcolm variëren van diepe respect tot de toch ook wel een beetje begrijpelijke vraag of dit nu wel verantwoord is. Tja. Je kunt aan het commentaar van Malcolm zelf horen dat hij zonder angst op zijn fiets zit. Hij wordt er duidelijk niet toe gedwongen en lijkt niets te doen dat te hoog gegrepen voor hem is.

Indrukwekkend.

Deel dit bericht:

Een gedachte over “Indrukwekkend op een fiets”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog