mei 142012
 

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as "Vimeo framework" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Zei ik zaterdag nog dat de Hollanders een voorbeeld konden nemen aan de Duitsers en de Belgen als het ging over het omgaan met fietsers, blijkt het toch lang niet voor heel België te gelden. Deze korte film (20 minuten) gaat over het fietsen in Brussel. Het verhaal wordt verteld aan de hand van de ervaringen van een aantal fietskoeriers die dagelijks meemaken hoe slecht het verkeer in Brussel ingesteld is op fietsers.

Je kunt de film ook op deze website bekijken en ze hebben uiteraard een Facebook pagina.

(Getipt door BVLG)

Deel dit bericht:
 Gepubliceerd door om 05:48

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.