Bodypump 80 van start

Bodypump 80 De tracklist was natuurlijk al lang bekend, maar vandaag was dan de officiële eerste dag van Bodypump release 80 bij Onelife RX sport in Deurne.
Er wordt elke keer online flink gemopperd op de keuze van oefeningen en muziek. Zal ik dus niet doen. Wel wil ik zeggen dat ik de sprongen bij de lunges best link vind voor onervaren deelnemers, de biceptrack is zwaarder en uiteraard hou ik niet van de pushups voor de triceps. Maar och, over drie maanden zijn we er wel ook daar wel weer aan gewend.

Helaas niet alle tracks beschikbaar op YouTube, maar de meesten wel. Dus als je een indruk van de muziek wilt krijgen:

De tracklist is (bron):
Warmup: Resuscitate Me – September
Squats: The Edge Of Glory (Glory Mix) – Red Beans & Rice
Chest: Smells Like Teen Spirit – Ninth Immortal
Back: The Tide – Twilight
Triceps: Till The World Ends – Britney Spears
Biceps: Eye Of The Tiger – Altiyan Childs
Lunges: Fading Like A Flower (Club Radio Mix) – Dan Winter
Shoulders: Hands Up! (Sample Ripperz Remix) – Jens O
Abs: Rolling In The Deep – Colourbox
Cooldown: Fade Into Me – David Cook

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog