F4D Deurne dag 2

Dit bericht is deel 2 van 4 in de serie Fietsvierdaagse Deurne 2019


Bekijk een uitgebreider overzicht op de Strava website.
Totaal: 65,41 km
Duur: 3:19:19
Gemiddeld: 19,7 km/uur (met autopause)
Gemiddelde hartslag: 130 slagen per minuut
Gereden met: de Giant FastCity RS2

Opgenomen met de Garmin Forerunner 35, dus wat minder info dan anders. Tweede dag van de fietsvierdaagse in Deurne. Ook vandaag weer op de ‘gewone’ fiets. Meer bos en gravel dan gisteren. In de omgeving van Gemert waren de wegen nat, 5 minuten nadat we thuis waren was het hier ook nat, maar onderweg was het droog. Prima fietsweer dus.

Vandaag was “frikandellendag”, traditioneel zit er bij 1 van de 4 dagen op het einde een stop in Deurne waar je als traktatie een heerlijk warme, versgebakken frikandel krijgt aangeboden. Hmmm. 🙂

Deel dit bericht:

Een gedachte over “F4D Deurne dag 2”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog