Opblazen…

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Via de Dashware Facebook pagina kwam ik bij dit mooie voorbeeld van een situatie waarbij een videocamera, hartslagmeter en powermeter ook een “amateurfietser” (de snelheid ligt wel de hele tijd > 40km/uur) kan laten zien waar het fout gaat. Als ik het filmpje bekijk ligt het aan de fietser in het zwart, die trekt té hard door waardoor de man met de camera zich opblaast. Je ziet overigens dat hij zelf ook niet optimaal gebruik maakt van de beschutting van de man(nen) voor hem.

Heel mooie Dashware overlays trouwens, veel informatiever (duidelijker af te lezen) dan de ‘standaard’ power overlays!

Hij gebruikt een Shimano Sports Camera, de Garmin Edge 1000 en een Stages wattmeter

Deel dit bericht:

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tools die kleine bestanden (cookies) op je computer opslaan. Cookies zijn veilig en worden gebruikt de site goed te laten werken en om (anonieme) gebruiksrapportages te maken (technische cookies). Andere cookies, zoals van YouTube of Addthis kun je naar wens uitschakelen, maar dan werkt die functionaliteit (uiteraard) ook niet. Je kunt via dit voorkeurvenster schakelen tussen je keuze. Lees meer over het privacybeleid van dit weblog